SUPERLIGA

Ne-a facut o deosebita placere sa fim prezenti si sa contribuim la evenimentul memorabil al acordării titlului Ligii 1 de fotbal în sezonul 2022-2023. Cu serviciile noastre de baloane publicitare, am adus un plus de culoare si atmosfera acestui eveniment. Suntem mandri ca am putut fi parte dintr-un astfel de moment si suntem gata sa continuam sa sprijinim astfel de ocazii speciale cu solutii creative de publicitate aeriana.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=t2c7KSbd8sM&t=32s

Cu noi gandurile chiar zboara!

Baloanele publicitare zeppeline sunt solicitate la diverse evenimente, in mod special organizate de companii, fiind benefice in scopul publicitatii, pentru o punere in evidenta mai mare, pentru promovare etc., devenind, astfel, un fel de “vedete” ale festivitatilor de acest gen.

Sferele si Zeppelinele cu heliu sunt un bun material promotional si o foarte economica metoda de a atrage atentia asupra firmei si afacerii dumneavoastra. Ele pot fi vizibile de la km distanta la deschiderile de magazine, evenimente sportive, targuri, showuri si alte evenimente de marketing. Sferele si Zeppellinele cu heliu sunt o modalitate foarte buna de a arata clientilor unde esti, de a marca o locatie a afacerii dumneavoastra, fiind vizibile de la distante de pana la 5km.